Reishi Plus gyógygomba - allergia, pollen, házi por

Reishi Plus gyógygomba használatával kapcsolatos tapasztalatok és visszajelzések a gazdiktól.Gyógygomba eredményes alkalmazása Odinnál

 

Csókány Endre vagyok, írom le a kutyám, Odin ”kórtörténetét”, a Reishi Plus készítménnyel kapcsolatban.

 

Kutya fajtája: Angol Bullterrier

 

Neme: Ivartalanított kan

 

Született: 2007. június 30.

 

Odin nyolc hónaposan került hozzám, elejétől fogva vakarózott, és irritált volt a bőre, de a mértéke elviselhető volt, különlegesebb ”beavatkozást” nem igényelt.

 

6 éves korában 2013 tavaszán kezdett súlyosbodni a helyzet, sebesre vakarta az arcát, valamint a lábait is sebesre nyalta, rágta, a lágyék és belső comb bőre vörös, sebes volt. Az állatorvostól kapott szteroidos injekciót, ami megoldotta a dolgot, ismételni sem kellett ebben az évben az injekciót. Azonban a szteroid injekció mellékhatása a gyakoribb, nagyobb mennyiségű vizelet lett, emiatt mikor hazaértem rohanni kellett vele le.  2014-ben a nyári időszakot már két injekcióval vészeltük csak át, a mellékhatások sem maradtak el.

 

Új állatorvosa, aki ajánlotta a Reishi Plust pollen-fű, illetve háziporra tulajdonította az allergiás panaszokat. 2015 nyarán kezdte el kapni a Reishi Plust, ami sokat javított a helyzeten mellékhatások nélkül, de nem tünetmentesen. 2015 nyarától-2016 őszéig jól viselte, szintén csak 2 hét volt, amikor szteroidat kellet neki adnom.

 

A Reishi Plus gyógygomba készítményt 2016 végén továbbfejlesztették több új hozzáadott immunmoduláló és antioxidáns hatóanyaggal. Amióta ezt használjuk a mai napig szteroid nélkül jól átviselte a nyarat- a lábait sem nyalja, rágja véresre, valamint az arcát sem vakarja szét, a szőre is szebb állapotú, fényesebb.

 

Természetesen némi irritáltság a bőrén látszik.

 

Üdvözlettel,

 

Csókány Endre, 2017, 09.25<< Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu