Reishi Flex és Coriolus Plus gyógygomba - csont-ízületi gyulladás, autoimmun borprobléma

Reumás ízületek és autoimmun bőrprobléma egy 12 éves német juhász kutyusnál, a gyógygombák hatásosan segítettek a tünetek visszaszorításában.Tisztelt Doktor ur!

 

Szeretnék egy kis beszámolót küldeni Önnek a kutyusom ZIZI  állapotáról/ változásokról.

Olyan 1 hónappal ezelőtt voltam Önöknél. 12 eves nemetjuhászom már régóta autoimmun betegseggel küzd: reumás jellegű ízületi fájdalmai voltak, rossz kedvű és alig játszott a többi kutyával. Az állatorvosától kapott rá kezelésként a szokásos sandimun+ antibiotikum kezelést, ami nem segített. Sőt, rosszabbul lett. Gyenge, kedvetlen volt. Nem ment ki a többiekkel játszani, ugatni... Csak feküdt. Ekkor találtam Önökre ismerősem javaslatára.

 

Kétféle gyógygomba készítményt kaptunk Önöktől: az immunrendszerre Coriolus Plus-t, valamint a gyenge, fajos lábaira Reishi flex-et.  Kettő hét szedés után, a kutyám kiment ugatni, élénkebb lett, csóválja a farkat, állandóan sétálni akar :). Az autoimmun betegség miatt sebes / pattanásos volt a végbele, ami szintén elmúlt.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó hatással van rá. Kb. egy héttel ezelőtt meg kellett Öt műteni, emlőterületen talált csomók miatt, már szépen gyógyul. Bar előbb találtam volna a gyógygombákra, talán ezt a műtétet is megúsztuk volna. Továbbra is szedni fogja a két készítményt, mind a felépülés alatt es utána is.

 

Köszönjük, hogy megkönnyítette egy öreg kutya mindennapjait!

 

Wendler Brigitta es Zizi :)<< Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu