Cordyceps Plus gyógygomba - betegség utáni vitalitás

Cordyceps Plus gyógygomba használatával kapcsolatos tapasztalatok és visszajelzések a gazdiktól.Samoyed, szuka és 2,5 éves

 

Kiderült 10 hónaposan a intra portocavallis shunt rendellenesség. A vér leletete:. Kortizol szint 3-szorosa volt a normális értéknek és az epesav 10-szeres. Vérammónia is nagyon magas értéken volt. Májenzimek termelésében látszottak eltérések. 12 hónaposan 2014.10.20-án megműtötték sikeresen, miután nem segített a gyógyszeres kezelés. Egy év volt a további gyógyszeres kezelés és a gyógyulás, fehérje és zsírszegény (majdnem teljesen mentes) diétával, vitaminokkal, infúzióval.

 

2015.11.27-én babesiosis gyanú miatt kapott imizolt ( és 2 naponta infúziót), viszont lázas volt és nehezen viselte. Barnulni még nem kezdett a vizelete amikor észrevettem, de nem lehetett tudni miféle károsodásokat végzett a szervein. Egy hónappal az eset után még mindig gyenge volt és ahogyan észlelem, ha baj van, nem tudott aludni, lefeküdni sem.

 

Keresgélés után találtam meg a Cordyceps Plus elnevezésű  gyógygombát az interneten.

 

Gyorsan megérkezett a készítmény és nagyon örültem, hogy egyetlen esélyként (az infúzió mellett) sikerült a napi adag (3 kapszula) beadása után pihennie Monának. A pozitív hatása az volt, hogy még aznap, de érezhetően azonnal tudott pihenni tőle. Megszűnhetett a fájdalma vagy nem tudom pontosan miket okozhatott.

 

A kedélyállapota azonnal visszatért, ami hasonló mélypontok esetén még ilyen gyorsan ezelőtt sosem.

 

Az erőnléte is ahhoz képest, hogy kórosan sovány szerintem nagyon jó. Reggel ügetésbe lekocog 3 km-t, utána őrizgeti a házat délutánig, tanítom (kutyakiképző vagyok) utána pedig játék és egy fél-egy órás séta. Lakásban alszik, nappal van kinn. Ha gyenge, nincs kedve mozogni sem.

 

A gombakeverék beadását követő napon a reggeli kocogást is ő akarta megtenni. Egyáltalán nem számítottam rá. Ha nincs jól el sem szokott mozdulni a ház körül. Vagy várja a kocsit, hogy menjünk az orvoshoz. Nagyon örültem, hogy jobban lett tőle és hálás vagyok.

 

Az étvágya nagyon jó, de nem kap fehérjét sajnos csak egy héten egyszer és akkor is tíz dkg-ot. Most rendeltük az újabb adagot.

 

Hála a segítségért és még sok sikert kívánok a gyógyításban! (az alternatív gyógyászatban elsősorban)

 

Marancsik Adrienn & Mona, Szeged, 2016.02. 16

 


<< Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu