Armillaria Plus gyógygomba - epilepszia

Armillaria Plus gyógygomba és Dyna Lode használatával kapcsolatos tapasztalatok és visszajelzések a gazdiktól.Armillaria Plus & Dyna Lode Aramisznál

 

Név: Aramisz

Fajta: keverék (esetleg labrador és dog)

Születési év: kb. 2000. október

Súly: 41 kg

Epilepszia diagnosztizálása (nagy roham miatt): 2013. október 14.

Jelenlegi 5 féle gyógyszert kap.

 

Leggyakrabban jelentkező tünetei a következők voltak:

  • fejremegés
  • hátsó lábak gyengesége
  • evésnél is már szinte leült a legvégén
  • lábszétcsúszás
  • villámcsapás szerű egésztest beremegés
  • főleg a fejen és a mellső lábakon folyamatos izomrángások

 

Nagyrohamai váltakozó gyakorisággal voltak.

Volt hogy kéthetente, havonta egyszer, egy hét különbséggel, vagy olyan hogy négy napon belül 3-szor is.

Először az Armillaria Plus gyógygombát próbáltuk ki nála december elejétől, majd január elejétől kezdtük el mellé adni a Dyna-Lode-ot.

 

Adagolás jelenleg: Armillaria Plus 3X1, Dyna-Lode 3X1

 

Már az Armillaria szedését követően egy-két héttel észrevehetően jobb volt a közérzete és általános állapota.

 

Sőt amióta a Dyna-Lode-ot is elkezdte szedni a kedve látványosan jobb lett és azóta sokkal energikusabb, aktívabb és éberebb. Nagyon sokat szeret sétálni (órákat is).

 

A fentebb írt tünetek szinte megszűntek, evésnél már nem rogyadoznak a hátsó lábai, az általános hátsó lábak izomgyengesége is elhanyagolhatóan kevésszer jelentkezik. A testén az izomrángások is csak nagyon ritkán észlelhetőek és azok sem olyan intenzívek, mint azelőtt voltak.

 

Tavaly november 21-én volt utoljára nagyrohama és azóta csak egyszer volt nagyrohama, idén február 9-én. Ez szerintünk pozitív és nem fordul elő gyakrabban.

Ezelőtt elég gyakran volt levert és aluszékony, ami feltehetően azért is lehetett, mert fájt a feje. Ilyenkor mindig kapott egy algopyrint és ezt követően általában jobban lett. Ezen kívül a bágyadtsága lehetett azért is, mert a fronthatásoktól a szervezete már kimerült.

 

Ezt a fajta levertséget már csak nagyon ritkán vesszük észre rajta. Algopyrint is ritkábban kell már kapnia.

 

A kedve sokkal jobb és általánosságban is sokkal aktívabb – szellemileg és fizikailag is!

 

---

 

2015. március 1.

 

Tisztelt Doktor Úr!

Újabb észrevételt szeretnék leírni Aramisz tüneteivel kapcsolatban.

 

A legutóbbi email-emben már leírtam, hogy egy jó ideje már szedi az Armillaria Plust és a Dynalodot is.

Most pénteken - február 27-én - jártunk Önnél a párommal, hogy vegyünk Öntől ismét Armillaria Plust és kérjünk Dynalodot is. Már ekkor jeleztük a Doktor Úrnak, hogy azon a héten már csökkentett adagban kapta a Dyna- Lode-ot, mert fogyóban volt. Ezért a 3X1 helyett 2X1-et kapott és ez is elfogyott péntekre, így szombattól már egyáltalán nem is tudtunk neki adni.

 

Szombat óta, így átmenetileg csak az Armillária Plust kapja 2X2-es adagban.

Már szombaton észre vettük, hogy a mellső végtagjain és a fején a villámcsapás szerű izom rángások jelentkeztek, amik régen is elég gyakran voltak frontok előtt, alatt, után.

Ma vasárnap visszahoztuk Pestre és most is látjuk rajta ezeket az izom rángásokat.

 

Tudjuk, hogy jelenleg fronthatások vannak és ezért jelentkeznek az izom rángások úgy mint régen.

 

De megfigyeléseink szerint amíg a Dyna-Lode-ot megfelelő mennyiségben szedte, ezek a tünetek elenyészőek, minimálisak voltak.

 

Nagy Nikolett, Budapest

 


 

Armillaria Plus & Dyna Lode

 

Kutya fajtája: francia bulldog

Kutya kora: 4 éves kan

 

A kutyán 2014 augusztusában vettük észre, hogy nem viselkedik normálisan. Bólogat, rángatózik. Eleinte ritkán, napi 1-2-alkalommal, majd egyre sűrűbben, szinte félóránként produkált rohamokat.

 

Az állatorvos megvizsgálta és epilepszia gyanúval tovább irányított szakállatorvoshoz, aki epilepsziás kutyákkal foglalkozik. Az állatorvos, miután megnézte a kutyát és a rohamokról készült videókat, megállapította, hogy valóban epilepsziáról van szó és elkezdte a gyógyszeres kezelést. A kezelés eleinte hatásosnak bizonyult, majd visszaállt minden a kezelés előtti állapotra. A kutya egyre több fajta gyógyszert kapott, de gyakorlatilag a rohamok nem csökkentek. Az állatorvos további gyógyszereket javasolt. Nem vagyok orvos, de laikusként is megfordult a fejemben az a kérdés, hogy a külön-külön minden bizonnyal hatásos gyógyszereknek együttesen milyen hatásuk van egymásra és a kutyára.

 

Mindemellett 5 hónap alatt nem volt látható eredménye, sőt szemmel láthatólag rosszabbul volt a kutya. Láthatólag szenvedett.

 

A közeli állatorvosi rendelőbe is azért mentem be, mert a hatalmas mennyiségű gyógyszerekhez receptre volt szükségem.  Ebben a rendelőben találkoztam egy állatorvossal, akinek elmondtam, hogy recepteket szeretnék kérni a kutyának. Kérésére elmeséltem mindent a kutyáról, a rohamairól és az eddigi kezeléseiről. A doktor úr a gyógyszerek mellett más kiegészítő, természetes terápiát ajánlott. Az általa javasolt kezeléshez mindössze egyfajta gombakészítményre van szükség, ami természetes anyagokból áll és főként görcsoldó nyugtató hatása van

 

Először a gyógyszerek mellett pluszban kezdtük el adagolni az Armillaria Plus nevű készítményt.  Már az első pár napot követően láthatóan csökkentek a rohamok száma, de teljesen nem szűntek meg. Egy hónap után elkezdtük a gyógyszereket folyamatosan leépíteni, kivonni a kúrából és gyakorlatilag újabb egy hónap után már csak az Armillaria Plust és a Dyna Lode-ot. Ezzel a két készítménnyel gyakorlatilag a kutya már a második hónapja tünetmentes. Gyógyszert egyáltalán nem szed. Az időjárási frontokra sem érzékeny. (a gyógyszeres időszakban, amikor frontátvonulás volt, a kutya jelentősen gyakrabban produkált rohamokat). A két új készítménynek köszönhetően a kutya végre visszanyerte a régi karakterét. Élénk, jókedvű, és érdeklő ismét.

 

Kovács Krisztian, Budapest

 


 

Armillaria Plus az epilepszia ellen

 

2 hónapja nincsenek epilepsziás tünetek.

 

Kutya neve: Marcipán

Fajtája: Yorkshire terrier

Neme: Kan (ivartalanított)

Kora: 3 év

 

Marcipannál az epilepsziás  tünetek kb. egy éve jelentkeztek .

Tünetek: Kezdetben egyensúlyvesztés, erős rángatózás, vergődés, erős nyálzás, végtagok megdermedtek, megfeszültek. A tünetek minden esetben hányással kezdődtek.

Későbbiekben volt hogy gyengültek a tünetek, nem volt rángatózás, csak hányás és kisebb végtag feszülés. A tünetek változó időközönként jelentek meg, volt, hogy több hónap is eltelt a tünetek közt, máskor pedig 2 hét alatt több roham is előfordult.

Lassan már két hónapja szedi az Armillaria Plus-t nevű gyógygomba készítményt. NAGY MEGLEPETÉSÜNKRE ez idő alatt nem jelentkezett a betegség.

 

Bereczky Botond, Délegyháza

 << Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu