Coriolus Plus gyógygomba - szájüregi papilloma

Egy fiatal kutyus esete a szájüregében, papilloma vírusok által okozott kinövésekkel, melyeket a Coriolus Plus segített eltűntetni.Tisztelt Dr Úr!

 

A Coriolus Plus készítménnyel kapcsolatos tapasztalatomat írom meg.

A kölyökkutyám száj nyálkahártyáján kijött a papilloma vírus 5 hónapos korában. Mikor ezt megmutattam Önnek, a Coriolus Plus készítményt adta a probléma kezelésére. Javaslatára napi 1 db kapszulával adagoltam azt az akkor 10 kg-os kutyának. 3-4 hétig nem tapasztaltam semmi változást. Bevallom, a 4. hét után már csak azért adtam be, mert megvettem, pénzt adtam ki érte. Az 5. hét elején, egyik alkalommal, ahogy a kiskutyám nyalogatta a kezemet etetést követően, vettem észre, hogy a nyelvén lévő 2 db kitüremkedés eltűnt. Ekkor kinyitottam a száját, hogy jobban átvizsgáljam azt. Örömmel tapasztaltam, hogy az összes kitüremkedés (kb. 10 db kisebb-nagyobb) eltűnt! Biztos vagyok benne, hogy FELSZÍVÓDTAK. Nem pedig leestek, mert annak már ismerem, hogy milyen a nyoma. Ezek biztos, hogy felszívódtak. Nagyon boldog voltam, hogy ez a probléma megszűnt.

 

Még azt tudom hozzá fűzni, hogy más egyéb gyógyszert nem adtam a Coriolus Plus készítménnyel együtt. Csupán a soron következő féreghajtót kapta meg. Illetve napi 500 mg C-vitamint adtam még be a kutyusnak.

Tehát a várt eredmény a mi esetünkben 1 hónap elteltével mutatkozott meg. Sok vizet és napi 500 mg C-vitamint adtam a napi 1 db Coriolus Plus készítmény mellé. Kitartásomnak meg lett a várva várt eredménye. Mindenkinek javaslom a kipróbálását és a KITARTÓ adagolását. Nekünk 100%-ban bevált ez a készítmény.

 

Nagyon köszönöm dr. Úr!

 

Tisztelettel:

Kővári Lujza, Budapest ,két kölyökkutya immáron boldog tulajdonosa

 << Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu