Coriolus Plus gyógygomba és Onco support - áttétes melanoma

A két termék együttes szedése könnyített meg Max kutyus mindennapjait egy későn észrevett és kezelt daganatos betegség során.2014. augusztus végén figyelmesek lettünk Max nyakán egy diónyi nagyságú tumorra, amivel végül 2014. október elején fordultunk állatorvosához Budapesten.

Telt-múlt az idő, elkészítettük a röntgenfelvételt és minden olyan vizsgálatot, amit kért az orvos, de sajnos az orvosi intézkedésre csak vártunk és vártunk. Többször felkerestük az orvost, hogy mégis mi lenne a teendő, erre azt a választ kaptuk, hogy még nem tudja, de majd értesíteni fog minket. Egyszerűen nem viselte szívén a kutya egészségét, pedig a tumor ekkorra már teniszlabda nagyságúra nőtt, ami jogosan aggodalomra adott okot. Ezek után arra az elhatározásra jutottunk, hogy felkeressük a régi orvosát, mert már korábban is hallottuk más kutya tulajdonosoktól, hogy ő egy nagyon jó szakember.

 

Doktorúr javaslatára, elvittük a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karára a sebészetre, aminek eredményeképpen 2014. november 13-án megtörtént a műtét. A szövettani lelet alapján, a kutyának high grade malignitási fokozatú, amelanoticus melanomája volt.
A műtétet követően Max utókezelése következett Yaro dr gondviselése alatt, ami az Rx Vitamin Onco Support nevű készítményből, valamint a Coriolus Plus elenvezésű tápkiegészítő rendszeres beadásából állt. Ezek mellett kapott Biobak-t, mint bélflóra javító.

Ezek együttes hatásának köszönhetően a kutyánk állapota javulást mutatott, egészen 2015 májusáig, amikor is, a melanóma miatt kialakult áttét, nyelési és légzési nehézségeket okozott Maxnak, így 2015. május 26-án sor került a végleges altatásra. Viszont a műtét és végleges altatás között, a kutyánk jó erőnlétnek és kedélyállapotnak örvendett.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy a két terméknek  köszönhetően, kutyánk életét 7 hónappal sikerült meghosszabbítani. Örök hálánk érte!!!

 

Horváth Dóra, Budapest<< Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu