Coriolus Plus gyógygomba - FIV+ macska

Egy kedvetlen, fénytelen szőrzetű és kissé elhízott FIV+ macska, akinek gyógygomba segített visszanyerni egészségét és életörömét.Idén 2015 júliusában voltunk Önnél, Ninus cicával, aki idén töltötte be az ötödik életévét. A cicámat örökbe fogadtam és akkor derült ki hogy FIV-es, azaz macska AIDS-el fertőzött, illetve az egyik mellső lába kacska (korábbi élete során egy verekedésben szétmarta egy kandúr).

 

Amióta velem van sose volt egy túl mozgékony és emberközpontú macska. Velem mindig kedves volt, de a lányomat kimondottan utálta. Plusz miután nem egy mozgékony típus hamar, komoly túlsúlyra tett szert, hiába tartottam be a napi adag előírásokat. Ezen felül állandóan korpás volt a szőre, pedig a korábbi orvosunk sok féle szert javasolt, ennek kezelésére. (Lazac olaj, Lavet bőrtápláló tabletta, Luposan szőrtápláló folyadék)

 

Aztán idén júliusban  elvittük Nunust-t oltásra. Azonban a doktor Úr nem javasolta a FIV-es mácskának oltást, inkább folyamatos immunerősítést és stresszoldást ajánlott. Javaslatára elkezdtem egy Coriolus Plus nevű komplex gyógygomba készítményt adni neki. Napi egy kapszulát. A kapszula tartalmát a száraz tápjára szórom, amit így is szívesen fogyaszt.

 

Augusztus elején vettem észre a változást. Ninus egyre aktívabb lett, magától állt neki játszani a labdáival, a szőre elkezdte vissza nyerni természetes fényét és a hangulata is egyre jobb lett. Már a lányomat se akarja keresztbe lenyelni. Bátran lehet Őt simogatni és elkezdett fogyni. A súlya mellesleg a mellső sérült lába miatt is nagyon fontos.

 

Most novembert írunk, Ilyentájt általában meg sem szokott mozdulni, csak feküdt egész nap. Most olyan, mint egy fürge és boldog kamasz macska. Játszik, hentereg a napfényben, felmászik a párkányra és onnan lesi a madarakat. Rengeteget dorombol, bújik és játszik. A szőre alig hullik, fényes és selymes. Az étvágya továbbra is jó, de napjában többször eszik keveset (a napi adagot nem lépjük túl és az előírtnál kevesebb van neki kirakva). A súlya is kezd beállni, már csak 4 kg a korábbi 6,5 helyett!

 

Nagyon szereti ezt a kapszulát, reggel amikor előveszem a dobozát már fut ki a szobából, feltámaszkodik a lábamra és nyújtogatja a mancsát a doboz felé. Amikor megkapja a száraz tápját a gomba porral megszórva olyan hangosan dorombol, hogy 1-2 méterrel odébb is hallani. Vizet is sokkal szívesebben iszik, eddig nagyon aggódtam, mert nagyon csekély mennyiséget ivott csak, most boldogan lefetyeli. A vizelete sem olyan erős ammónia szagú, mint korábban.

 

Összességében, sikerült a bőrproblémáját legyőzni, élénk, kedves és vidám cica lett, aki a súlyával sem küzd már annyira (Igaz látszólag van még rajta, de majd szép lassan az is lemegy róla.).

 

Hálásan köszönöm a segítségét!

 

Zsuzsanna Horváth, Budpest, 2015 11.23

 << Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu