Coriolus Plus és Cordyceps Plus gyógygomba - daganat (tüdő)

Egy idősebb labrador kan küzdelme a tüdődaganat ellen, melyben a gyógygombák voltak hathatós segítségére.ARTHUS, 13 éves Labrador kan

 

  • egész életében konzerv kutyakaján élt
  • 11 éves korában egy daganatot észleltek a végbelén, amit eltávolítottak, a szövettan negatív lett
  • már ekkor látszódtak a tüdején apró foltok
  • 12 évesen elkezdett nagyon sántítani az első lábára és volt, hogy csak fájdalomcsillapítókkal, szteroidokkal tudott járni
  • 13 évesen egy sétáltatás során elkezdett a tüdeje erősen sípolni légzés közben, hideg idő volt. Másnap az állatorvos megvizsgálta, röntgenezte és arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg tüdőrákos: kapott egy fájdalom csillapítót és antibiotikumot. Készítettek egy nagyon nem jó vérképet, igen magas májfunkcióval.

 

Ezektől a gyógyszerektől 24-48 órán belül erősen bevizesedett és 72 óra múlva elvittük megmutatni az állatorvosnak, aki vízhajtót adott neki...ezután 2-3 napig nagyon rosszul volt és már el akartuk altatni, mert látszott rajta, hogy szenved és nagyon erős fájdalmai vannak.

2015. április: Mindeközben egy ismerősöm ajánlása által rátaláltam a Vetri-Care készítményekre és haza is jöttem (Németországból) beszerezni az általuk ajánlott immunerősítő/ rákellenes szereket, azaz ONCO SUPPORT, és a CORIOLUS PLUS nevű termékeket.

 

Szerencsére Arthus megvárt! Elkezdtük adni a fent nevezett két készítményt és 5 napig délelőtt és délután infúzióra hordtuk a kórházba ahol már a májfunkcióval is foglalkoztak... Ez idő alatt a kezelésnek és a készítményeknek volt idejük hatást kifejteni és a kutyus szemmel láthatóan egyre jobban volt. Folytattuk a készítmények beadását. A por állagú készítményt (ONCO SUPPORT) nem szívesen ette, a párizsit kiköpte, ha megérezte benne, szinte csak alutasakos macska kajával volt hajlandó elfogyasztani.

 

Júniusban volt már olyan jó állapotban, hogy haza ( Magyarországra) is tudtam vele utazni és megmutatni a Yaro doktor Úrnak, ekkor kaptunk még egy gombakeveréket, ami az oxigén szállításában segít (CORDYCEPS PLUS). Erre azért volt szükség, mert a nyarat nagyon nehezen vészelte át, a melegben nagyon rosszul viselte a légzési nehézségeket, volt, hogy szinte 24 órában sípolt a tüdeje és vért köpött, de szerencsére átvészelte és szeptemberre már 4 kg-al többet mutatott a mérleg is, mint áprilisban. Vitalitása és étvágya jónak mondható.

 

Amikor nagyon lihegett és sípolt a tüdeje a meleg miatt vagy, mert tűzijáték miatt félt, Sedatif PC-t adtunk neki a szájába, ínyére tapasztva, amitől picit megnyugodott.

Az áprilistól szeptemberig tartó időszakban nagyon szépen rendeződött az állapota, a vérképe szinte tökéletes lett.  A készítmények mellé szedett napi 500-1000mg Vitamin C, 1000 mg halolaj kapszulát és máriatövis tablettát.

Az ismételt vérvizsgálat alapján (Augusztusban) már tökéletes volt a vérkoleszterin- és cukorszintje, a májfunkciója jelentősen javult

 

Nagyon hálásak vagyunk a NaturVet Állatorvosi rendelőnek, hogy Arthus még velünk lehet... amikor ez első havi gyógyszeradagot vettem, félve mondtam a Doktor Úrnak, hogy remélem, még látjuk egymást és még sokszor kell vennem....Hála Istennek már sokszor vettem és remélem, még sokszor fogok.

 

A por készítmény adagját napi 1 kanálra csökkentettük időközben.

 

Üdvözlettel: Arthus, Stephan és Kinga<< Vissza a cikkekhez

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését:

 

Telelefon | 06 1 220 4652

Mobil | 06 30 455 0256

Email | vetbios@gmail.com, info@vetricare.hu

 

Alkalmazási területek

Nem tudja, pontosan mire alkalmazhatók a gyógygombák?
 
Kattintson és segítünk a választásban!
 
 

KUNA-VET

ÚJDONSÁG!

 

Bővebb információ: www.vetricare.hu